skip to Main Content

Catering

Heeft u binnenkort iets te vieren? Bijvoorbeeld een jubileum of bedrijfsfeest. Of organiseert u een private dining voor vrienden bij u thuis? Goed verzorgde catering is van bijzonder groot belang voor het slagen van uw evenement. Auberge ’t Asje verzorgt graag uw catering in Dalfsen en omgeving.

Leuk dat je overweegt je catering door ons te verzorgen!

Als je onderstaande formuliertje invult, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

  Close
  catering
  05
  38
  catering in Dalfsen Auberge 't Asje
  3
  actie
  1
  03
  15
  toetjes

  Catering in Dalfsen, van no-nonsense food tot culinaire hoogstandjes

  Iedere gelegenheid vraagt zijn eigen vorm van catering. Auberge ’t Asje levert catering in Dalfsen en omgeving die naadloos aansluit bij uw gasten. Dus of u nu op zoek bent naar no-nonsense food of culinaire hoogstandjes. Wij leveren uw op maat catering in Dalfsen (en omgeving) zodat u zich kunt richten op de overige aspecten van de organisatie

  Maatwerk catering in Dalfsen

  Laat u met een gerust hart inspireren door onze catering. Verwen uw gasten met eerlijke streekproducten. Een compleet programma amuses en/of tapas die uiteraard op feestelijke wijze worden gepresenteerd. De samenstelling van de catering in Dalfsen vindt plaats in nauw overleg met u als organisator. Voor onze culinaire gerechten en drank Рwant hier kunnen wij uiteraard ook zorg voor dragen Рgeldt dat wij maatwerk leveren. Want wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Uw inspiratie maken wij tot maatwerk!

  Fullservice catering in Dalfsen

  Wilt u de catering in Dalfsen volledig uit handen geven? Dan bent u bij Auberge ’t Asje aan het juiste adres. Wij kunnen u fullservice catering in Dalfsen aanbieden. Wilt u gebruik maken van bediening, partytenten, parasols, stoelen, (sta)tafels, vuurkorven, verlichting etc. dan is dat bij Auberge ’t Asje allemaal mogelijk. Wij bezorgen alle toebehoren voor de catering in Dalfsen (of omgeving) bij u thuis, bedrijf of uw evenementlocatie. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  Barbecue op locatie

  Wilt u met collega’s, sportmaatjes, vrienden, familie of buren genieten van een barbecue op locatie? Auberge ’t Asje kan u volledig ontzorgen in deze manier van catering in Dalfsen op locatie. En hoe! Met onze originele Amerikaanse barbecue smoker voorzien in wij een volledig verzorgde barbecue die uw gasten zich nog lang zullen blijven herinneren!

  Op zoek naar inspiratie voor uw feestelijke gelegenheid? Bekijk eens onze Facebook-pagina!

  Leuk dat je overweegt je catering door ons te verzorgen!

  Als je onderstaande formuliertje invult, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

   Close