skip to Main Content

Recepties

Bent u binnenkort jarig en wilt u dit op een bijzondere manier vieren? Gaat u trouwen en wilt u buren en collega’s uitnodigen voor een feestelijke receptie? Of wilt u uw jubileum op een sfeervolle locatie vieren? Voor welke gelegenheid u ook op zoek bent naar een locatie voor een receptie in Dalfsen, Auberge ’t Asje is het antwoord! Bij Auberge ’t Asje viert u een receptie in Dalfsen op een toplocatie. Wij verzorgen uw receptie in Dalfsen tot in de puntjes zodat u kan genieten van het feestelijke moment.

Leuk dat je overweegt je receptie bij ons te komen vieren!

Als je onderstaande formuliertje invult, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

  Close
  Trouwen in Zwolle Auberge 't Asje trouwen Dalfsen
  chamapgne
  16423130_1234458569935008_56243861942670991_o
  03
  20-5
  serveren

  Receptie in Dalfsen geheel naar uw wens!

  Of u nu een zakelijke receptie in Dalfsen geeft, of juist uw huwelijk, jubileum of verjaardag wilt vieren, bij Auberge ’t Asje bent u aan het juiste adres. Wilt u uw gasten ontvangen met koffie of thee of opent u de receptie in Dalfsen liever met bubbels en in chocolade gedipte aardbeien? Ontvangt u een select gezelschap of nodigt u een grotere groep uit voor uw receptie in Dalfsen. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende afspraak. Wij laten u graag de verschillende ruimtes zien bij Auberge ’t Asje en spreken graag de mogelijkheden met u door om uw receptie tot een onvergetelijk moment te maken. Bij Auberge ’t Asje viert u een geheel verzorgde receptie op een sfeervolle locatie voor een vriendelijke prijs. Neem gerust contact met ons op.

  Benieuwd naar de reacties van gasten van Auberge ’t Asje? Lees de enthousiaste reviews op onze Facebook-pagina.

  Leuk dat je overweegt je receptie bij ons te komen vieren!

  Als je onderstaande formuliertje invult, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

   Close