skip to Main Content

Trouwen

Trouwen in Zwolle of omgeving? Natuurlijk moet jullie trouwdag gevierd worden op een toplocatie. Bij Auberge ’t Asje in Dalfsen wordt jullie dag een onvergetelijk feest. Deze prachtige landelijke trouwlocatie in de omgeving van Zwolle is niet alleen gezellig, maar ook betaalbaar! Wij verzorgen jouw trouwdag tot in de puntjes, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken.

Leuk dat je overweegt je bruiloft bij ons te komen vieren!

Als je onderstaande formuliertje invult, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

  Close
  Auberge-’t-Asje_-kapschuur_HT4B9392
  Jitzke-Grijpstra-Photography-8099-768×511
  Jitzke-Grijpstra-Photography-8307
  Jitzke-Grijpstra-Photography-8250-768×511
  Jitzke-Grijpstra-Photography-8224-768×511
  Jitzke-Grijpstra-Photography-8171-768×511
  Jitzke-Grijpstra-Photography-8046-768×574
  Jitzke-Grijpstra-Photography-8019-768×511
  Jitzke-Grijpstra-Photography-8264-768×511
  Bruidsfotografie-Dalfsen-Ellen-en-Kristian-001

  Trouwen in Zwolle? Auberge ‘t Asje!

  Trouwen in Zwolle? Natuurlijk moet jullie dag van de liefde gevierd worden op een toplocatie. Nog geen 15 kilometer van Zwolle vind u Auberge ’t Asje. Op onze romantische trouwlocatie in Dalfsen kunt u buiten trouwen en vervolgens uw receptie, diner en knalfeest houden. Onze landelijke trouwlocatie ligt vlakbij Zwolle (15 km) en is goed bereikbaar.

  Trouwlocatie Dalfsen

  Geen bruidspaar is hetzelfde en daardoor is bij ons geen bruiloft hetzelfde. Wanneer u wilt trouwen in Zwolle of omgeving is Auberge ’t Asje de perfecte plek om uw liefde te bezegelen! Kom langs om onze trouwlocatie te zien en uw wensen en ideeën te bespreken. U kunt bijvoorbeeld trouwen op ons terras omgeven door het groen en onze prachtige Auberge of onder onze karakteristieke trouwkapschuur. Wij kleden de stoelen voor de ceremonie aan met witte hoezen met strik. Het Nederlandse weer hoeft uw wens buiten te trouwen niet in het water te laten vallen: onder onze trouwkapschuur bent u buiten en toch beschut. Binnen kunt u in onze authentieke Auberge elkaar het ja-woord geven. Het houten balkenplafond en de gezellige inrichting geeft uw bruiloft iets extra’s.

  Wij zijn een officiële trouwlocatie in de gemeente Dalfsen, bij ons trouwen is daardoor makkelijk geregeld. Met onze mogelijkheden om te dineren en een avondfeest te geven, heeft u het gemak voor uzelf én uw gasten om alles op één locatie te doen. In onze omgeving zijn ook prachtige plekken voor trouwfoto’s, we adviseren u graag.

  Benieuwd naar ervaringen van andere bruidsparen? Wij zijn trots op deze positieve reviews!

  Leuk dat je overweegt je bruiloft bij ons te komen vieren!

  Als je onderstaande formuliert invult, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

   Close

   Trouwen in Dalfsen, huwelijksfeest bij Auberge ’t Asje

   Natuurlijk moet jullie huwelijksdag een groot feest worden. Willen jullie trouwen in Zwolle of omgeving? Dan is Auberge ’t Asje in Dalfsen dé perfecte locatie voor jullie trouwfeest. Een onvergetelijk feest voor zowel het bruidspaar als de huwelijksgasten! Of u nu kiest voor een kleinschalig luxe diner of een groot feest met live muziek, bij Auberge ’t Asje hebben wij voor al uw wensen een geschikte ruimte. Trouwen in Zwolle is nog specialer in onze authentieke Auberge in Dalfsen met karakteristiek balkenplafond en openslaande deuren naar het terras. Zeer geschikt voor een receptie, diner en feest tot 60 gasten. Een knalfeest tot 200 gasten (diner 180 gasten) kan gegeven worden in onze aansluitende grote zaal ‘De Paardenstal’. Met een prachtige houten bar en ruimte voor live muziek. Onze maximale capaciteit is 250 gasten.

   Huwelijksfeest, volledig verzorgd naar jullie wensen

   Ontvangt u uw gasten met bruidstaart of misschien een welkomstcocktail met in chocolade gedipte aardbeien? Wilt u bittergarnituur of een uitgebreid hapjesbuffet? Afsluiting met koffie of een puntzak friet? Wanneer jullie trouwen in Zwolle, maar het feest graag in Dalfsen willen vieren is Auberge ’t Asje de uitgelezen locatie om jullie liefde te vieren. Graag ontvangen wij u, om de wensen voor jullie huwelijksfeest te bespreken én de feestlocatie te bezichtigen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

   Benieuwd naar de kosten?

   U gaat trouwen in Zwolle of omgeving. Auberge ’t Asje is niet alleen een sfeervolle en veelzijdige trouwlocatie, maar ook nog eens heel betaalbaar. Graag geven wij u een voorbeeld van de kosten voor een avondfeest van vier uur. Uw gasten worden ontvangen met koffie of thee en een heerlijke slagroomsoes. Vervolgens serveren wij 2 koude- en 2 warme hapjes per persoon. Drankjes (excl. buitenlands gedistilleerd) serveren wij voor iedereen naar keuze. De avond wordt afgesloten met een puntzak frites met mayonaise. Voor dit feestarrangement bedragen de kosten €29,55 per persoon. Uiteraard kunnen wij uw huwelijksfeest naar uw wensen verzorgen. Graag ontvangen wij u om uw wensen door te spreken. Bij Auberge ’t Asje Dalfsen wordt trouwen in Zwolle en omgeving onvergetelijk!