skip to Main Content

Barbecue

Auberge ’t Asje bewijst dat een barbecue in Dalfsen geschikt is voor ieder seizoen. Op een mooie zomerdag samen met vrienden, familie of collega’s barbecuen. Met z’n allen rondom een Amerikaanse barbecue lekker bijpraten. Of ’s winters opwarmen rondom ons grote fornuis? Auberge ’t Asje verzorgt uw volledige barbecue in Dalfsen. En dat kan naar uw wens buiten én binnen!

Leuk dat je overweegt je bbq bij ons aan te komen steken!

Als je onderstaande formuliertje invult, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

  Close
  01a
  vleesje
  bbq-personeel
  23
  actie

  Barbecue in Dalfsen bij Auberge ’t Asje

  In onze traditionele Sallandse Auberge heeft u de mogelijkheid om met een groep samen aan het grote fornuis te barbecuen. Voor deze barbecue in Dalfsen stelt onze chef kok de heerlijkste gerechten samen. Dit wordt aangevuld met een uitgebreid saladebuffet.

  All inclusive barbecue buiten

  Onze chef kok stelt voor deze buiten barbecue in Dalfsen de heerlijkste gerechten samen. Voor deze buiten barbecue wordt gebruik gemaakt van onze originele Amerikaanse barbecue smoker. Een bijzondere ervaring in een bijzondere sfeervolle omgeving!

  Barbecue op locatie

  Wilt u de unieke ervaring van een barbecue in Dalfsen op locatie beleven? Dat kan! Auberge ’t Asje kan u volledig ontzorgen door een barbecue op locatie te verzorgen. En hoe! Met onze originele Amerikaanse barbecue smoker voorzien in wij een volledig verzorgde barbecue die uw gasten zich nog lang zullen blijven herinneren!
  Om teleurstelling te voorkomen is reservering vooraf gewenst.
   Geschikt voor gezelschappen vanaf 20 personen.
  Bent u op zoek naar een andere vorm van catering op locatie? Auberge ’t Asje levert op maat catering. Van no-nonsense food tot culinaire hoogstandjes!
  U kunt meer zien van onze Amerikaanse barbecue smoker op onze Facebook-pagina.

  Leuk dat je overweegt je bbq bij ons aan te komen stekren!

  Als je onderstaande formuliertje invult, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

   Close