skip to Main Content

Restaurant

Wilt u een avond culinair genieten bij een sfeervol restaurant in Dalfsen? Dan bent u bij Auberge ’t Asje aan het juiste adres! U bent van harte welkom om bij ons te komen genieten van een heerlijk 3 of 4 gangen menu. U kunt kiezen uit diverse voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Daarbij hebben wij uiteraard een passende wijn kaart, of een heerlijk speciaal biertje.

Auberge-tAsjeDalfsen-016RP
bbq-zw
38
serveren
vlees
catering in Dalfsen Auberge 't Asje
toetjes

Restaurant in Dalfsen? Auberge ’t Asje!

Middenin het Overijsselse Vechtdal, in een bosrijke omgeving bij het dorp Dalfsen ligt Auberge ’t Asje. In deze sfeervolle omgeving is een authentieke auberge omgetoverd tot een prachtig restaurant. U kunt bij ons restaurant in Dalfsen genieten van een heerlijk 3 of 4 gangenmenu. Onze keuken heeft een Frans-Bourgondische achtergrond. De gerechten die wij u presenteren worden gemaakt van verse én eerlijke producten.

Nieuw seizoen, nieuw menu

Ieder seizoen heeft zijn eigen charme. En zo heeft ieder seizoen ook zijn eigen delicatessen. Onze chef kok stelt daarom bij elk jaargetijde een nieuw passend menu samen. Kom ook genieten van een heerlijk 3 of 4 gangen à la Carte menu bij Auberge ’t Asje. Bijzonder in ons restaurant in Dalfsen is dat u écht een kijkje in de keuken krijgt. Zo kunt u in onze open keuken met eigen ogen aanschouwen hoe uw gerecht wordt bereid door onze top koks!

Restaurant in Dalfsen met een vaste prijs

Bij Auberge ’t Asje kunt u genieten van een heerlijk drie gangen à la Carte menu. Hierbij heeft u de keuze uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten voor een vaste prijs van €37,50 per persoon. Naast vlees- en visliefhebbers is er ook een keuze voor vegetariërs in ons restaurant in Dalfsen.

Bijzondere activiteiten in ons restaurant in Dalfsen

Regelmatig organiseren wij speciale wijn-spijs avonden. Een avond lang genieten van culinaire hoogstandjes in combinatie met top wijnen. Wilt u op de hoogte blijven van deze activiteiten? Volg dan onze Facebook-pagina.
Ook tijdens feestdagen als Kerst, Pasen en Valentijn stelt onze chef kok een bijzonder menu samen. Omdat feestelijke dagen iets bijzonders verdienen!

Ook voor (huwelijks)feesten en recepties kunt u bij Auberge ’t Asje terecht. Bekijk gauw de mogelijkheden!